donderdag 11 maart 2010

Foto's

groepsfoto, met aan de linkerkant de 2 leraressen, en aan de rechterkant Lilian

Sam, een van de jongste kinderen uit de klas, mag ik hem meenemen naar Nederland?


Schminken

2 opmerkingen:

  1. Ze kunnen wel boos kijken zeg :P

    Maar leuk geschminkt! (jee wat een vreemd woord is dat eigenlijk.)Ziet er leuk uit, en goed zichtbaar op zo'n donkerdere huid, echt mooie kleur toch! Vet ook dat het allemaal anders is! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eey Mariek!

    Jij bent goed bezig zeg, met je blog bij houden!
    Moet ik ook maar eens doen!
    Ik heb hier op het moment 10 kinderen van 2 tot 11 jaar. Maar ik heb niet veel de gelegenheid om activiteiten met ze te doen. Overdag, ´s ochtends, gaan ze naar school en veel slapen in de middag. ´s Avonds heb ik echt geen energie en is er ook niet veel tijd over. De eettijden zijn hier heel raar..
    Ik ben meer bezig met een beetje helpen in huis, ik ben contactpersoon van een amerikaanse kerk hier en volg drie keer per week spaanse lessen. Op een of andere manier gaan de dagen dan erg snel voorbij..
    Ik vind de kinderen erg leuk maar ik zou er niet een mee naar nederland willen nemen. Ik woon met ze samen dus ik heb ook alle nadelen van ze haha. Als ik ze alleen op school of bepaalde uren zou ontmoeten zou ik het misschien wel hebben.

    Heb je buiten je stage nog veel sociale contacten? Heb je veel ritme/structuur in je dagen? Ik namelijk niet echt, alles loopt door elkaar, daardoor kom ik ook nooit aan school toe. Heb nog niets gedaan tot nu toe..

    Geniet van je weekend!

    Xx Maaike

    BeantwoordenVerwijderen